Olihan se pakko kokeilla miten toimii karamellisoitu sipuli itse tehdyssä hampurilaisessa.
Hyvinhän tuo toimi ja varsinkin jos haluaa jotain spesiaalia hampurilaisen sekaan niin tätä kannattaa kokeilla ehdottomasti.
Tässä linkki hampurilaiseen hampurilainen ja alla ohjeet ihan kelvollisen hyvään sipulipaistokseen.
Kuori iso sipuli ja leikkaa se niin että saat siitä sipulirenkaita.
Kuumenna paistinpannu ja lisää voita ja hieman oliiviöljyä.
Laita sipulit pannulle, mausta suolalla, mustapippurilla ja pari tl ruskeaa sokeria sekaan.
Anna kuullottua muutama minuutti ja lisää pannulle 1 dl vettä, 2 rkl punaviinietikkaa.
Hauduta niin kauan kunnes sipulit ovat pehmenneet.
Jos vielä viitsii panostaa sen verran että etsii kunnon sämpylät hampurilaiseen (esim. briossisämpylä) niin lopputulos on taattu hyvä +