Viikonloppu meni seuratessa Imatran ajoja ihan livenä paikan päällä.
Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti siis koko viikonlopun.
Lauantai illaksi olimme sopineet poreammeilua, futista (tv:stä) sakä grillausta isommalla porukalla.
Jostain kumman syystä minä sain vastuualueeksi grillin joten sitä ennen piti siis käudä kaupassa hakemassa vähän täydennystä.
Loppujen lopuksi kärryistä löytyi kolme kiloa jauhelihaa, 24 briossisämpylää, juustoa, suolakurkkua, salaattia, pihvitomaatteja sekä erillaisia kastikkeita.
Siinä vaiheessa aloin kyselemään grillin kokoluokkaa? =)
Grilliin mahtui helposti 8 pihviä kerralla ja sen verran tehokas oli laite että alussa muutama sämpylä meni vaihtoon kärähtämisien takia.
Loppujen lopuksi kun sain pari kättä avuksi niin hampurilaiset valmistui kuin liukuhihnalta ja porukka sai ruokaa yllättävän nopeasti. Vielä kun joukossa ei ollut ruokarajoitteisia niin grillaaminen sujui yllättävän helposti
Ettei olisi mennyt liian epäterveelliseksi niin hampparin kylkeen sai myös salaattia… ja tietysti punaviiniä.

Yli sadan gramman pihvi, dressingit ja muut täytteet teki sen että harva jaksoi kahta burgeriä syödä. Pihvejä sekä sämpylöitä jäi seuraavalle päivälle mutta se oli vain hyvä syy grillata silloinkin.
Vaikka itse sanonkin niin tulihan noista ihan törkeen hyvän makuisia ja ihan kelvollisen näköisiäkin.
Briossisämpylät City Marketista ja kyseessä Vaasan Herlevin hampurilais sämpylät… erittäin hyvät.
Pihvit Lidlistä ja valmiiksi muotoillut hampurilaispihvit Grillimaisterin 4 pihvin paketeissa… liha yllätti laadullaan sillä siinä oli tarpeeksi rasvaa ja paketti pysyi hyvin koossa paistettaessa.
Juustona toimi Herlevin valmiiksi siivutettu Cheddar… erittäin hyvä.
Suolakurkku oli Rasilaisen (oikein hyvä) ja dressingit Herlevin aiolimajo sekä Felixin ketsuppi.
Näillä raaka-aineilla ei voi pahasti mennä pieleen.
Kiitos Mira ja Jake 🙂

Mitä pidit?

/ 5. Äänten määrä:

Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Kirjoita kommentti