400g     Broilerin Rintafileitä
2kpl          Kanamunia
100g     Makeita Maissin Jyviä
1kpl          Syöntikypsä Mango
Rapeaa Salaattia
Muutama tomaatti
Grutonkia
Salaattikastiketta
Balsamicokastiketta

Broilerinfileisiin marinadi:
1,5dl     Oliiviöljyä
1-2tl          Suolaa
2tl         Mustapippuria
2tl             Paprikajauhetta
1tl         Chilijauhetta
2tl             Sokeria
2kpl      Valkosipulin kynsiä
2kpl           Laakerinlehtiä

Sekoita marinaadin ainekset keskenään.
Lopputuloksesta tulee huomattavasti parempi jos annat marinaadin tunnin verran ns. tekeytyä,
Ota broilerin rintafileet ja kaada marinaadi päälle.
Sekoita marinaadi fileiden kanssa hyvin ja laita jääkaappiin.
Anna marinaadin vaikuttaa vähintään 1 tunti mutta ota broilerin fileet huoneenlämpöön 20 minuuttia ennen paistamista.
Kuumenna paistinpannu kuumaksi johon olet laittanut nokareen voita ja hieman oliiviöljyä.
Fileet pannulle ja paista hyvä paistopinta fileeseen ja käännä.
Tiputa lämpöä pannussa keskilämmölle ja paista niin kauan kunnes broilerin file on sopivan kypsä.
Ei kuitenkaan liian kuivaksi asti.
Jätä fileet folioon käärittynä lautaselle ja pilko tomaatit, mango ja salaatit.
Keitä kanamunia noin 7-8 minuuttia ja laita kylmän veden alle kulhoon.
Nosta kaikki lautaselle ja fileet päälimmäiseksi grutonkien kanssa.
Salaattikastiketta päälle ja koska tässä salaatissa on niin paljon makeutta niin suosittelen ehdottomasti balsamicokastiketta josta saa hieman etikkaisuutta mukaan.

 

Mitä pidit?

/ 5. Äänten määrä:

Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Kirjoita kommentti