Pasta Carbonara

Tämän helpompaa ei ruuan tekeminen voi olla. 10 – 15 minuuttia ja maukas pasta on valmis.
Minulle oli eksynyt jääkaappiin kinkkusuikalepussi ja päiväys menossa vanhaksi. Vähän jouduin modifoida reseptiä eli pekonin tilalle kinkkusuikaleita, kerman tilalle smetenaa mutta toimii. Resepti on ns. oikeilla raaka-aineilla mutta välillä voi näköjään vähän mennä tilanteen mukaan.

4 hengelle

500g  Spagettia
2            Kanamunankeltuaista
1 dl    Kermaa
150g      Pekonia
1        pieni Shalottisipuli
2            Valkosipulin kynttä
          Pippuria

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan.
Paloittele pekoni ja sipulit. Paista ne pannulla rapeaksi.
Kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää pannulle kerma.
Anna hautua pariminuuttia sekoittaen. Ota pannu pois liedeltä ja anna jäähtyä hetki.
Lisää keltuaiset ja sekoita kastike kauniin kiiltäväksi.
Pannu ei saa olla silloin enää kuuma ettei kanamuna keity kokkeliksi.
Lisää keitetty spagetti ja sekoita kaikki keskenään.
Suolaa et tarvitse koska pekonissa on jo valmiiksi suolaa.
Mausta pippurilla ja nauti.

Mitä pidit?

/ 5. Äänten määrä:

0 comments on “Pasta CarbonaraAdd yours →

Kirjoita kommentti