Sinisimpukkaa |
Sinisimpukkaa valkoviinissä ja pastaa… täydellinen yhdistelmä.
Nyt kylläkin menin sieltä missä aita oli matalin mutta siitä huolimatta ei pöllömpi pasta.
Lidelissä myydään kylmätiskissä (siis ei pakaste) kypsennettyjä sinisimpukoita valkoviinissä ja hintakaan ei ollut paha. Myös pastaa en alkanut itse vääntämään vaan ostin kaupasta, mutta kuitenkin tuorepastaa.
Simpukoita kiehautin ja haudutin n.5 minuuttia vacuumissa ja samalla keitin pastat.
Vacuumi saksilla auki, kaadoin pastan päälle ja ripaus persiljaa perään… valmista.
Kymmenessä minuutissa saa siis helpolla näyttävämpää ja myös lähes ravintolatason ruokaa.
Makua saisi tuunattua helposti esimerkiksi valkosipulilla. Kannattaa kokeilla.