Ajatuksena tässä on se että liha kypsyy juuri ja juuri kypsäksi.
Silloin pihvit jää mureaksi ja rasva kuitenkin sulaa pihvin sisällä.
Jos kaslerpihvin sisälämpötila menee yli 70 astetta niin pihveistä tulee usein sitkeitä.
Poikkeuksena tietenkin pulledpork eli ylikypsäksi kypsentäminen miedolla lämmöllä jolloin kaslerista saa mureaa ja mehukasta kun sen kypsentää 80 asteeseen tai ylikin.
Pihvit leikkasin puolituntia aikaisemmin ja jätin huoneenlämpöön…
Pihveihin oliiviöljyä pintaan ja merisuolaa sekä mustapippuria myllystä päälle…
Pihvit kuumaan grilliin ja lämmöt heti alas kun niihin tulee hyvä paistopinta…
Noin 150 astetta on hyvä lämpötila grillissä…
Kun pihvit oli sisälämpötilaltaan 67 astetta otin ne grillistä pois…
Seuraavaksi pihvit lautaselle ja folio päälle noin 10 minuutiksi…
Lopuksi lautaselle porkkanapyreen ja punaviinikastikkeen seuraksi.