Hyvää Ruokaa Vol.11 (Ravintola Egg, Helsinki)

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla eli Ravintola Virgin Oil Co. Helsingin sydämmessä ja Ravintola Egg Katajanokalla.

Lyhyt katsaus kumpaakin paikkaan:
virgin oil co                              

Eli menu oli seuraavanlainen…
Alkuun gorgonzolajuustolla ja valkosipulilla gratinoituja etanoita.

Pääruokana risotto ylikypsällä häränposkella ja marsalakastikketta.

Jälkkärinä Italialaista valkosuklaajäätelöä, vadelmakastiketta ja kermavaahtoa.

Kaikki oli ihan hyvää mutta kuitenkin jäin odottamaan että etanoissa olisi ollut voimakkaampi valkosipulin tai gorgonzolajuuston maku.
Häränposket olivat kylläkin erittäin hyvän makuisia mutta liha olisi saanut olla “ylikypsempää”
Valkosuklaajäätelö oli juurikin sellainen kuin sen pitää olla.

Tarjoilija oli erittäin ammattitaitoitoinen ja kävi sopivin välein kysymässä onko meillä kaikki hyvin.
Kouluarvosanoina annan voimakkaan 8,5

reggstaurant

Ravintola Egg Katajanokalla on mielenkiintoinen munakasravintola jossa pihvinä toimii kanamuna.
Mielenkiintoisia munakasvaihtoehtoja lihalla, kalalla, kasviksilla sekä vegaaneille omansa.
Itse otin munakkaan lihalla ja riippuen siitä mitä otin haarukkaan mukaan niin joka suullinen oli eri makuinen. Ei ehkä minun juttu mutta tulee varmastikin pärjäämään Helsingin perusravintoloiden rinnalla. Suosittelen kuitenkin käymään.

Mitä pidit?

/ 5. Äänten määrä:

0 comments on “Hyvää Ruokaa Vol.11 (Ravintola Egg, Helsinki)Add yours →

Kirjoita kommentti