Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Print
Kuorrutettu Porsaan sisäfile uunissa
Course
Main Course
Ingredients
1
kpl
Porsaan sisäfile
0.5
dl
Oliiviöljyä
extra virgin
2
rkl
Dijon sinappia
kokojyvä
1/2
pnt
Korianteria
1/4
pnt
Persiljaa
1/4
pnt
Basilikaa
3
kpl
Valkosipulin kynttä
Saksanpähkinöitä
Suolaa ja mustapippuria
Instructions
Ota liha huoneenlämpöön tunti aikaisemmin
Pilko valkosipulit ja yrtit pieneksi
Laita muutama pähkinä muovipussiin ja nuiji nekin pieniksi muruiksi
Sekoita kaikki öljyn ja sinapin kanssa tasaiseksi massaksi
Nosta sisäfile voideltuun uunivuokaan ja laita myllystä päälle suolaa ja mustapippuria.
Levitä maustemassa tasaisesti lihan päälle ja laita 150 asteiseen uuniin.
Kun lihan sisälämpötila on n. 58 astetta nosta uunin lämpötila 250 asteeseen.
Anna olla uunissa niin kauan kunnes fileen pinta saa kauniin rusketuksen ja lihan sisä lämpötilan pitäisi tässä vaiheessa olla suunnilleen 65 astetta.
Tein fileen kylkeen vielä pippurikastikkeen ja keitetyt perunat.