Aloita ottamalla jauheliha huoneenlämpöön puoli tuntia aikaisemmin ja laittamalla uuni kuumenemaan 175 asteeseen
Pilko sipuli ja valkosipuli huolella pieniksi kuutioiksi. Kuullota pannulla niitä muutama minuutti
Laita jauheliha, sipulit, kanamuna, tuorejuusto, soija, sinappi, basilika, mausteet samaan kulhoon ja sekoita ne käsin niin että kaikki komponentit ovat varmasti tasaisesti jauhelihassa
Laita paistinpannu kuumanemaan ja pyöräytä märillä käsillä reilun kokoisia lihapullia
Laita ne pannulle paistumaan mutta muista että normaali kokoiselle pannulle max 5-7 samaan aikaan
Paista lihapulliin nopeasti hyvä rapea paistopinta ja pyöräytä myllästä vielä hieman suolaa ja mustapippuria päälle
Nosta lihapullat uunivuokaan ja kaavi pannulta paistoliemi mukaan.
Kaada sekaan myös kerma sekä kanaliemi, sekoita kastike ja murenna haarukalla yksi lihapulla kastikkeen sekaan jolloin saat kastikkeesta täyteläisemmän
Nosta uuniin noin 15 - 20 minuutiksi. Keitä spaghetti ohjeen mukaan
Leikkaa loput basilikat pieniksi ja ripottele lihapullien ja kastikkeen päälle... ja seuraavaksi syömään