Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen kokkailun aloitusta
Lihan pinnassa on noin sentin paksuinen rasvakerros, älä missään tapauksessa leikkaa tätä makurasvaa pois koska siitä pihvi tulee saamaan makunsa
Laita sous vide laite toimtakuntoon ja aseta veden lämpötila 58 asteeseen, Jos haluat syödä pihvit medium miinuksena niin siinä tapauksessa laita lämpötila 55 asteeseen
Leikkaa liha noin 3 cm paksuiksi pihveiksi ja mausta suolalla sekä pippurilla
Laita pihvit vacuumipussiin max. 2 kpl per pussi
Lisää vacuumipusseihin tuoretta timjamia pari oksaa per pussi
Ota pusseista ilmat pois joko vacuumikoneella tai sitten upotat ne veteen niin että ilmat painuu pois pussista
Jätä sous videen kypsymään 2 tunniksi
Parin tunnin päästä ota lihat pois vacuumista ja kuivaa pinnat
Anna jäähtyä hetken ja grillaa pintoihin nopeasti hyvä grillausjälki (voit käyttää myös paistinpannua)
Leikkaa pihvit ohuiksi siivuiksi niin että leikkaat lihassyiden poikki jolloin liha on mureaa
Lopuksi sormisuolaa päälle ja esimerkiksi Chimichurrikastiketta kaveriksi... loistava combo