Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Print
Hapiskimchi Jjigae
Korealainen Porsaanlihakeitto
Course
Soup
Cuisine
Korean
Keyword
Keitto
Prep Time
15
minutes
minutes
Cook Time
30
minutes
minutes
Total Time
45
minutes
minutes
Servings
4
henk
Cost
12 €
Ingredients
300
g
Porsaankylkeä
300
g
Hapiskimchi
Rasilaisen
1
kpl
Sipuli
4-5
kpl
Valkosipulin kynsiä
1
tl
Inkivääriä
Raastettuna
1
rkl
Kalakastiketta
1
rkl
Soijakastiketta
1
rkl
Seesamöljyä
4
rkl
Sweet Chilikastiketta
tai Chilitahnaa
1
ltr
Vettä
2
kpl
Kanaliemikuutioita
250
g
Maustamatonta Tofua
Kevätsipulia
Tuoretta Chiliä
Instructions
Viipaloi porsaankylki sopiviksi annospaloiksi.
Hienonna sipuli ja valkosipuli.
Laita vesi kiehumaan omaan kattilaan ja lisää kanaliemikuutiot.
Ruskista liha padassa.
Lisää Hapiskimchi lihan sekaan ja jatka paistamista muutaman minuutin ajan.
Lisää pilkotut paksoit, inkivääri, sipulit, öljy, kastikkeet ja sekoita.
Kaada kiehunut kanaliemi kattilasta pataan ja anna hautua hiljalleen kiehuen 15 minuuttia.
Viipaloi tofu ja lisää ne myös keittoon.
Hauduta vielä 10 minuuttia.
Pilko kevätsipuli sekä chili pieniksi renkaiksi ja lisää keittoon ennen tarjoilua.