Laita öljy, voi, pilkotut valkosipulit, yrtit ja mausteet pieneen kulhoon ja sekoita. Anna tekeytyä vähintään puoli tuntia
Valele pihvin pinataan vähän tekemääsi yrttivoita, Laita myllystä suolaa ja hiero bbq-maustetta pihvin kummallekin puolelle
Nosta kuumaan grilliin ja paista hyvä paistopinta (3-4 minuuttia)
Käännä pihvi ja valele voi/mausteseoksella pihvin pinta
Kun pihvin toinenkin puoli on saanut hyvän paistopinnan valele maustevoilla ja nosta grillin ylemmälle tasolle hautumaan noin 20 minuutiksi
Jos käytät lihalämpömittaria niin ota pihvi pois grillistä kun mittari näyttää 75 astetta. Anna levätä foliossa n. 10 - 15 minuuttia enne kuin leikkaat pihvistä
Lopputuloksena saat mielettömän valkosipulisen, timjamisen ja maukkaan pihvin... kylkeen vielä salaatti, hyvä majo ja olut niin se on siinä