Laita voi huoneenlämpöön ja sekoita siihen mausteet, silputtu valkosipuli ja timjami.Leikkaa sitruuna pitkittäin halki ja purista pieni määrä mehua mukaan. Sekoita hyvin
Ota broileri ja viillä parin sentin viillot selkään sekä koipien päälle
Erota sormella nahka lihasta viiltoje kohdalta niin että nahka ei kuitenkaan repeydy vaan pysyy ehjäna
Ota pieni lusikka ja ujuta sillä maustevoita nahan ja lihan väliin. Painele päältä sormilla niin että voi levittyy tasaisesti nahan alle. Jätä maustevoita sen verran yli että voit hieroa sitä hieman broilerin pintaan ja loput broilerin sisälle.
Mausta broilerin pinta merisuolalla, mustapippurilla ja ujuta puolikas sitruuna vielä broilerin sisään
Laita Air Fryeriin lämpötilaksi 180 astetta ja ajastimeen aika 50 minuuttiin
Anna Fryerin olla päällä pari minuuttia jonka jälkeen nosta broileri frittikoriin kypsymään
Kun 50 minuuttia on kulunut ota lihalämpömittari ja mittaa broilerin sisälämpötila. Tavoite on noin 72 astetta jonka jälkeen nosta lepäämään 15 minuutiksi
Jos pidät ranskalaisista perunoista niin viipaloi jauhoisista potuista noin sentin paksuisia ranuja
Laita kylmään veteen likoomaan noin 30 minuutiksi ja vaihda vesi ainakin kerran (tämä kannattaa siis tehdä etukäteen)
Sen jälkeen kuivaa perunat, pieni loraus öljyä päälle, sekoita ja laita Air Fryeriin noin 20 minuutiksi
Kun ranut ovat sopivan rapeita päältä ja pehmeitä sisältä ota pois ja heitä ripaus suolaa päälle