Aloita laittamalla uuni 120 asteeseen, ja ottamalla reilun kokoinen uunivuoka tai pata esiin. Tarvitset myös paistinpannun
Pilko kaikki juurekset n. parin sentin paloihin. Pilko myös sipulit, paprika ja chili
Katso tarvitseeko naudan poskia putsata eli leikkaa lihakalvoja pois
Kuivaa posket ja mausta kevyesti suolalla ja mustapippurilla
Paista poskiin pannulla nopeasti hyvä paistopinta ja nosta uunivuokaan
Pilko pekoni pieniksi siivuiksi, paista ne pannulla ja kaada poskien päälle vuokaan
Nosta vuoka kuumalle liedelle ja kaada parin minuutin päästä punaviini lihojen päälle
Anna kiehua muutaman minuutin ja lisää sekaan kanafondi, sipulit, laakerinlehdet, kokonaiset pippurit, tomaattipyree, puolet juureksista sekä chili. Anna hautua liedellä puolisen tuntia
Katso että neste peittää juuri ja juuri lihat ja nosta vuoka uuniin
Anna hautua rauhassa noin 5-6 tuntia ja katso tarvitseeko lisätä nestettä. Tarkista myös maku ja lisää suolaa tai mustapippuria tarvittaessa
Tässä vaiheessa voit lisätä loput juurekset, yrtit, sienet ja hillosipulit myös mukaan
Kun posket ovat olleet uunissa yhteensä noin kahdeksan tuntia ota vuoka pois uunista ja tarkista poskien kypsyys haarukalla. Niiden pitäisi nyt olla täydellisen mureita mutta kuitenkin makua ja mehukkuutta täynnä
Lisukkeeksi näiden kanssa sopii keitetyt perunat, perunamuusi tai riisi
Jos nyt sattuisi käymään niin, että seuraavalle päivälle jää padasta jotain jäljelle niin voin taata että maku vain kertautuu mitä useammin pataa "joutuu" lämmittämään uudestaan