Ota tonnikalapihvit ja voitele ne kevyesti oliiviöljyllä
Mausta merisuolalla ja mustapippurilla
Ripottele seesaminsiemeniä kummallekin puolelle pintaan ja jätä lautaselle odottamaan vuoroaan
Seuraavaksi on salaatin vuoro joten pilko kypsät avokaadot pieniksi kuutioiksi ja viipaloi juustohöylällä kurkkua ohuiksi siivuiksi
Laita pähkinöitä kourallinen muovipussiin ja nuiji ne murusiksi
Pilko ruohosipuli ja laita kaikki salaattiainekset samaan kulhoon
Purista vielä limestä mehut päälle ja sekoita... jätä jääkaappiin tekeytymään
Seuraavaksi ota parilapaistinpannu liedelle ja kaada pannulle n. puoli desiä oliiviöljyä
Riivi parista rosmariinioksasta lehdet ja friteeraa ne kuumassa oljyssä. Pari minuuttia riittää friteeraukseen
Kaada oljyt ja rosmariinit omaan kulhoon ja laita parilapannu taas tulille
Kaada loraus oliiviöljyä pannulle ja ruokalusikallinen voita perään
Kun voi lopettaa kiehumisen nosta fileet pannulle ja paista noin 3 - 4 minuuttia per puoli
Tarkoituksena on paistaa kummatkin puolet niin että noin 25% pinnasta kypsyy ja noin 50% keskeltä jää raa'aksi
Kun pihvit ovat valmiit niin nosta ne lautaselle, viipaloi terävällä veitsellä kauniita siivuja ja lisää hieman suolaa ja mustapippuria leikkuupintoihin
Tässä vaiheessa paista grillijuustot salaatin päälle
Lusikoi lopuksi rosmariiniöljyä fileiden päälle ja salaattia kylkeen... ja sitten vain ihmettelemään uskomattomia makuja