Kaada pieni loraus oliiviöljyä medaljongin päälle ja hiero se käsin kalan pintaan
Pannulle nokare voita ja loraus oliiviöljyä
Kun voi lopettaa kiehumisen nosta medaljongi pannulle ja mausta pinta merisuolalla
Paista kovalla lämmöllä medaljongiin kaunis paistopinta ja käännä kala
Laske liesi keskilämmölle ja valele muutamaan kertaan paistinrasvaa päälle
Paista n. 2-4 min per puoli tai käytä paistomittaria. Itse paistan kalaa niin kauan kunnes lihalämpömittari näyttää medaljongin keskiosassa 55 astetta
Lopuksi vähän mustapippuria myllystä, tuoretta tilliä päälle ja sitruunasta hieman mehua pintaan... se on siinä
Notes
Lohimedaljongien hyvä puoli on siinä että filekyljys on tasapaksu joten saat medljongista tasaisesti kypsän.Lohimedaljongien kanssa sopii hyvin esim. bataattipyree ja simmpeli vihersalaatti.