Briossi sämpylä sopii tähän parhaiten koska niissä on makeutta joka sopii hampurilaiseen
Käytä pihveihin hyvälaatuista jauhelihaa jossa n. 20% rasvaa.
Jaa 400g paketti jauhelihaa neljään osaan ja taputtele käsin 1/4 palasta pallo mutta älä purista liian tiiviiksi jotta paistaessa kaikki rasva ei valu ulos
Paina pallo kämmenellä sopivaksi pihviksi, tasoita reunat ja mausta suolalla
Kun käännät grillissä pihvin niin mausta kypsä puoli joko mustapippurilla tai Bbq mausteella
Laita myös juusto pihvin päälle niin se ehtii sulaa sopivasti… juustoa saa olla reilusti
Valitse esim. Cheddar juusto tai jokin muu vahvan makuinen ja hyvin sulava juusto
Kun pihvit ovat lähes valmiit niin paahda sämpylän leikkuupinnat nopeasti grillissä jolloin niistä ei tule vetisiä