Juustoburgeri grillissä

Joka kevät tulee ensimmäisiin grillauksiin tehtyä hampurilaiset ja joka kevät sanon niistä että parhaimmat burgerit ikinä 😋Tässä minun koodit parhaimpiin burgereihin:

Juustoburgeri grillissä

BBQ
Prep-aika5 mins
Kokkaus aika15 mins
Kokonaisaika20 mins
Ruokalista: BBQ
Cuisine: American
Tarjoilut: 4 henk
Kustannus: 15

Laitteet

  • Grilli

Ainekset

  • 4 kpl Briossi sämpylöitä
  • 400 g Jauhelihaa Rasvaa n.20%
  • Rapeaa salaattia
  • Pihvitomaatti
  • Majoneesia
  • Ketsuppia

Ohjeet

  • Briossi sämpylä sopii tähän parhaiten koska niissä on makeutta joka sopii hampurilaiseen
  • Käytä pihveihin hyvälaatuista jauhelihaa jossa n. 20% rasvaa.
  • Jaa 400g paketti jauhelihaa neljään osaan ja taputtele käsin 1/4 palasta pallo mutta älä purista liian tiiviiksi jotta paistaessa kaikki rasva ei valu ulos
  • Paina pallo kämmenellä sopivaksi pihviksi, tasoita reunat ja mausta suolalla
  • Kun käännät grillissä pihvin niin mausta kypsä puoli joko mustapippurilla tai Bbq mausteella
  • Laita myös juusto pihvin päälle niin se ehtii sulaa sopivasti… juustoa saa olla reilusti
  • Valitse esim. Cheddar juusto tai jokin muu vahvan makuinen ja hyvin sulava juusto
  • Kun pihvit ovat lähes valmiit niin paahda sämpylän leikkuupinnat nopeasti grillissä jolloin niistä ei tule vetisiä
  • Viimeiseksi jää sitten burgerin kokoaminen...

 

Jotta burgeri on helppo syödä ja pysyy hyvin koossa niin järjestys on ylhäältä alas:  Sämpylän kansi, majo, salaatti, tomaatti, juusto, pihvi, ketsuppi ja sämpylän pohja. Lopuksi bursa servetin väliin ja purista kasaan sen verran että mahtuu ottamaan ensi puraisun… perfect 😋

 

Mitä pidit?

/ 5. Äänten määrä:

0 comments on “Juustoburgeri grillissäAdd yours →

Kirjoita kommentti