Laita pieneen kulhoon pari desiä oliiviäljyä, pari kolme valkosipulin kynttä ja tuoretta timjamia. Valele välillä mausteöljyllä pihvin pintaa grillauksen aikana.
Myllystä suolaa pihvin kummallekin puolelle ja jos haluaa niin voi myös käyttää mustapippuriakin.
Nosta pihvi suhtkoht kuumaan grilliin ja käännä kun pinnassa on hyvä rapea paistopinta.
Kun olet saanut myös toisen puolen paistettua, nosta pihvi grillin ylätasolle ja laske lämpöä reilusti (n.150 asteeseen)
Laita lihalämpömittari pihvin keskiosaan ja anna olla niin kauan kunnes sisälämpötila pihvissä on 57 astetta.
Nosta liha pois grillistä ja kääri folioon jossa se saa levätä 10-15 minuuttia.
Pihvin kanssa sopii hyvin esim. valkosipulimajoneesi ja kevyt vihersalaatti.