Leikkaa sipulit, chili, porkkanat, sienet pieniksi ja raasta inkivääri. Laita nämä myös kattilaan
Lisää myös soija, öljy ja kalakastikke, Litistä sitruunaruohon varsi ja laita se kattilaan mukaan
Anna kiehua hiljalleen noin kaksi tuntia mutta lisää vielä porkkanaa ja maissia parikymmentä minuuttia ennen kuin on valmista jotta saat vähän tekstuuria keittoon
Maistele välillä ja lisää makuja mielesi mukaan
Kun olet saanut liemen porisemaan niin ota paistin pannu ja paista porsaan kylkipalat mukavan rapeiksi keskilämmöllä, Leikkaa ne hieman pinemmiksi paloiksi ja laita ne liemikattilaan
Kun liemi on valmis laita nuudelit lautaselle ja kaada kiehuva liemi päälle. Asettele porsaan kylkipaloja sekä kasviksia lautaselle, koristele korianterilla ja purista vähän limen mehua päälle
Anna nuudeleiden hautua muutama minuutti jonka jälkeen vihdoin pääset herkuttelemaan