Mikä sopisi paremmin grilliruuan kylkeen kuin tämä ananassalsa.
Ananaksen makeus, limen happamuus ja tabascon tulisuus on sellainen combo että taatusti nostaa minkä tahansa grilliherkun next levelille.
Jos haluaa alkaa hifistelemään niin tosi grillaaja voi laittaa anassiivut grilliin ennen pilkkomista.

Ananassalsa

Prep-aika30 minutes
Kokonaisaika30 minutes
Ruokalista: Side Dish

Ainekset

  • 1/2 kpl Tuore ananas
  • 1/2 kpl Tuore kurkku
  • 1 kpl Punasipuli
  • 1 kpl Lime
  • 1-2 rkl Kaprista Oman maun mukaan
  • 1 rkl Oliiviöljyä
  • Tabascoa Oman maun mukaan
  • Basilikaa Oman maun mukaan
  • Suolaa ja mustapippuria

Ohjeet

  • Pilko ananas, kurkku ja punasipuli pieniksi kokoisiksi kuutioiksi ja laita kulhoon
  • Lisää kaprikset, öljy ja pieniksi revitty basilika
  • Purista limen mehu sekaan ja lisää muutama tippa tabascoa
  • Lopuksi lisää vähän suolaa ja mustapippuria myllystä ja sekoita hyvin. Laita hetkeksi jääkaappiin
Kirjoita kommentti

Mitä pidit?

/ 5. Äänten määrä:

Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Kirjoita kommentti