Vaikka tämä onkin ruokablogi niin minun on siis aivan pakko kirjoittaa viimeisestä 3 viikon projektista kesämökilläni.
Olen jo pitkään mielessäni ajatellut että olisi hienoa jos minulla olisi oma baari/man cave.
Mökilläni on kahden auton talli ja koska tilaa on paljon niin ongelmana on että kaikki ylimääräiset tavarat kertyy autotalliin ja hyvä että saan sinne edes yhden auton mahtumaan.

Nyt siis lomallani vuokrasin peräkärryn ja roudasin kaikki ylimääräiset tavarat kaatopaikalle.
Takaisin tullessa kaatopaikalta kävin hakemassa sahalta kuorman puutavaraa ja vihdoin baarin/man caven rakentaminen pääsi alkamaan.

Paperille en ollut juurikaan suunnitellut mitään mutta olin käynyt esim. Pinterestissä etsimässä ideoita ja suunitelmat eteni sitä mukaan kuin rakensin.

 

Yläkuvassa on aloitustilanne eli autotalli ja vasempien ovien taakse tulee siis baari.
Alunperin oli tarkoitus että rakennan sen jo olemassa olevista puutavaroista mutta kun näin netissä upeita itse tehtyjä  baareja niin hieman nostin tasoa minäkin ja pintamateriaaliksi kävin hakemassa lattialaminaattia. Suhteellisen edullista ja helppo käsitellä.

Kehikko seinille siis kakkosnelosista ja kattopellit madallettuun sisäkattoon.

Oikean baarin tuntua sain sillä että upotin takaseinälle kaksi hyllyä joihin laitoin tyhjät Jegermaisterpullot ja valot niiden taakse.

Aikoinaan oli tilannut netistä Jegermaister valokyltin joka sopi kuin nenä päähän tuohon tilaan.
Vanhoista laudoista hyllyt seinälle ja pirttikaluston kuluneista penkeistä sain tyyliin sopivan baaritiskin.

Terassimattoa betonilattian päälle, pari tuolia baaritiskin eteen ja hyllyille kaikkea alaan sopivaa tavaraa niin alkoi jo näyttämään hyvältä.
Seuraavaksi olisi tarkoitus tehdä ovien eteen noin kolme kertaa kolme metriä kokoinen terassi johon tulisi sohva, pöytä ja pari tuolia jolloin hyvällä kelillä tuonne mahtuisi enemmän kuin kaksi ihmistä.
Alkuun oli ajatus että sisälle tulisi bluetooth kaiutin ja puhelimen kautta saisi kuunnella musiikkia mutta nyt minulla on tilauksessa kiinasta videotykki jolle tuli hintaa postikuluineen 47€ ja valkokankaan meinaan hakea Ikeasta eli valkoisen pimennysverhon jonka toinen puoli on harmaa ja hyvinkin samankaltaista materiaalia kuin oikeissa valkokankaissa.
Puhelimesta HDMI-kaapeli kiinni videotykkiin ja äänet erilliseen kaiuttimeen.
Laitan myöhemmin lisää kunhan saan vidotykin ja terassin valmmiiksi.

 

Mitä pidit?

/ 5. Äänten määrä:

Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Kirjoita kommentti