Tässä on hyvä vinkki siihen kun ei niin millään jaksaisi tehdä ns. kunnon ruokaa mutta pakko olisi kuitenkin jotain syödä.
Ota pari ruisleipää ja voita päälle, ruisleiville kaveriksi pari kanamunaa ja yksi raakamakkara. Ota paistinpannu lämpenemään, vähän öljyä pintaan ja riko kanamunat pannulle jo silloin kun se vasta alkaa lämpenemään. Tällöin paistettaessa kanamunan reunat eivät pala korpuksi. Paista keskilämmöllä kanamunat juuri itsellesi sopiviksi ja laita lautaselle odottamaan. Seuraavaksi pannuun voi laittaa lämpöä lisää ja ruisleivät sekä makkara tirisemään.
Kun leivät ovat rapeita ja makkara kypsynyt laita kuumille leiville vähän juustoa, paistettu kanamuna, halkaistu makkara, vähän sriracha majoa päälle ja tuoreet yrtit kruunaa kaiken. Tästä ei leipä muuten paljon enää parane…
oli muuten ehkä paras lämmin voileipä mitä olen koskaan syönyt.