Ensimmäistä kertaa tein makaronilaatikon ja tulihan hyvä.
400g Jauhelihaa
400g Makaronia
400g Tomaattimurskaa
1kpl Pieni Sipuli
4kpl Valkosipulin kynsiä
150g Koskenlaskijajuustoa
3dl Maitoa
2kpl Kananmunia
2dl Lihalientä
Suolaa
Sokeria
Mustapippuria
Öljyä paistamiseen
Oreganoa
Juustoraastetta
Paista jauheliha lähes kypsäksi ja lisää pilkotut sipulit ja valkosipulit pannulle.
Anna sipulien kuulottua hetki ja lisää tomaattimurska, koskenlaskijajuusto, oregano ja noin desi lihaliemestä.
Mausta mustapippurirouheella.
Lihaliemessä on suolaa eli ei välttämättä tarvitse lisättyä suolaa.
Hauduta niin kauan kunnes juusto on sulannut ja sekoita kunnolla.
Vatkaa maito ja kanamunat omassa kupissaan.
Keitä makaroonit lähes kypsiksi suola/sokerivedessä.
Kaada jauhelihat ja makaronit ja uuninkestävään vuokaan ja sekoita kunnolla.
Jos tuntuu että nestettä ei ole tarpeeksi niin lisää vielä loput lihaliemestä.
Kaada tasaisesti päälle munamaito ja laita 180 – 200 asteiseen uuniin noin 50 minuutiksi.
Kiertoilmauunissa riittää vähempi aika.
Lisää juustoraastetta seoksen päälle noin 15 minuuttia ennen valmistumista.