Ensimmäistä kertaa tein makaronilaatikon ja tulihan hyvä.

400g      Jauhelihaa                                
400g         Makaronia
400g      Tomaattimurskaa
1kpl          Pieni Sipuli
4kpl       Valkosipulin kynsiä
150g          Koskenlaskijajuustoa
3dl         Maitoa
2kpl           Kananmunia
2dl         Lihalientä
                   Suolaa
              Sokeria
                   Mustapippuria
              Öljyä paistamiseen
                   Oreganoa
              Juustoraastetta

Paista jauheliha lähes kypsäksi ja lisää pilkotut sipulit ja valkosipulit pannulle.
Anna sipulien kuulottua hetki ja lisää tomaattimurska, koskenlaskijajuusto, oregano ja noin desi lihaliemestä.
Mausta mustapippurirouheella.
Lihaliemessä on suolaa eli ei välttämättä tarvitse lisättyä suolaa.
Hauduta niin kauan kunnes juusto on sulannut ja sekoita kunnolla.
Vatkaa maito ja kanamunat omassa kupissaan.
Keitä makaroonit lähes kypsiksi suola/sokerivedessä.
Kaada jauhelihat ja makaronit ja uuninkestävään vuokaan ja sekoita kunnolla.
Jos tuntuu että nestettä ei ole tarpeeksi niin lisää vielä loput lihaliemestä.
Kaada tasaisesti päälle munamaito ja laita 180 – 200 asteiseen uuniin noin 50 minuutiksi.
Kiertoilmauunissa riittää vähempi aika.
Lisää juustoraastetta seoksen päälle noin 15 minuuttia ennen valmistumista.

Mitä pidit?

/ 5. Äänten määrä:

Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Kirjoita kommentti