Münchenissä vietetään jo kovaa vauhtia Oktoberfestejä ja myös täällä kotosuomessa on näköjään päästy vauhtiin. Esimerkiksi Ravintolakolmion järjestämässä Oktoberfest tapahtumassa on epäviralliset Hapankaalinsyönnin Suomenmestaruuskilpailut heidän ravintoloissaan.
Syömällä mahdollisimman nopeasti 400g Rasilaisen hapankaalia saattaa päästä vuoden 2016 Oktoberfesteihin Müncheniin… juurikin niihin aitoihin ja oikeisiin olutfestivaaleihin.
Nopein voittaa lennot ja majoituksen kahdelle… pitäisikö käydä kokeilemassa 🙂
No ainakin ne perinteiset makkarat, potkat ja snitzelit voisi käydä syömässä.
Niin ja itse asiassa hapankaali smetanassa ja pekonissa paistettuna on muuten mielettömän hyvää.
Linkeistä löytyy lisää tietoa tapahtumista.
http://www.iltalehti.fi/matkajutut/2015092220397542_ma.shtml
Rasilaisen Hapankaali
Hapankaalinsyönnin sm