Paikka: Treffi Bub & Bistro, Helsinki, Herttoniemi          Treffipub

Ruoka: Treffin Cheeseburger eli puuhiilillä grillattu 220g Black Angus-pihvi, juustoa, tomaattidressing, pikkelöityä punasipulia, suolakurkkua, chilikastiketta, frittiperunoita ja parmesantryffelimajoneesia

Tänne kannattaa varata etukäteen pöytä sillä kun yritimme mennä ensimmäistä kertaa sunnuntaina syömään paikka oli aivan täynnä joten seuraavalla viikolle uusi yritys ja menimme torstaina viiden aikaan… ja paikka oli aivan täynnä mutta siitä huolimatta saimme kun saimmekin pöydän.
Vaikkakin porukkaa oli paljon niin tarjoilu pelasi erittäin hyvin ja parinkymmenen minuutin odottelun jälkeen saimme hampurilaiset jo pöytään.

Pihvit siis grillataan puuhiiligrillissä ja grillistä tulevat tuoksut lähes pakottavat tilaamaan jotain grillattua ruokaa, kuten hampurilaisia =)

Hampurilainen oli todella hyvin tehty, se pysyi koossa hyvin ja monet asiakkaista söivät hampurilaisensa käsin.
Pihvi oli paksuudeltaan noin 3-4cm ja monta kertaa olen pettynyt juurikin näihin paksuihin hampurilaispihveihin jos niihin ei ole saatu makua. Tässä sitä pelkoa ei ollut ja on sanottava että itse pihvi oli ehkä paras mitä olen syönnyt hampurilaisessa.
Muuten hampurilainen maualtaan ei mennyt aivan kärkeen mutta kokonaisuudeltaan ateria oli erittäin hyvä. Fritti perunoita olisi voinut olla enemmänkin mutta kyllä tuosta normi nälkä lähti.

Ravintolasali oli viihtyisä ja vaikka grillistä tuli hieman savun hajua ravintolan puolelle niin se vain kasvatti ruokahalua.
Ravintolan etuosassa on muutamia pöytiä jotka on varattu muille kuin ruokailijoille mutta myös näissä pöydissä voi syödä.

Suosittelen ehdottomasti.


Mitä pidit?

/ 5. Äänten määrä:

Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Kirjoita kommentti