400g Broilerin Rintafileitä
2kpl Kanamunia
100g Makeita Maissin Jyviä
1kpl Syöntikypsä Mango
Rapeaa Salaattia
Muutama tomaatti
Grutonkia
Salaattikastiketta
Balsamicokastiketta
Broilerinfileisiin marinadi:
1,5dl Oliiviöljyä
1-2tl Suolaa
2tl Mustapippuria
2tl Paprikajauhetta
1tl Chilijauhetta
2tl Sokeria
2kpl Valkosipulin kynsiä
2kpl Laakerinlehtiä
Sekoita marinaadin ainekset keskenään.
Lopputuloksesta tulee huomattavasti parempi jos annat marinaadin tunnin verran ns. tekeytyä,
Ota broilerin rintafileet ja kaada marinaadi päälle.
Sekoita marinaadi fileiden kanssa hyvin ja laita jääkaappiin.
Anna marinaadin vaikuttaa vähintään 1 tunti mutta ota broilerin fileet huoneenlämpöön 20 minuuttia ennen paistamista.
Kuumenna paistinpannu kuumaksi johon olet laittanut nokareen voita ja hieman oliiviöljyä.
Fileet pannulle ja paista hyvä paistopinta fileeseen ja käännä.
Tiputa lämpöä pannussa keskilämmölle ja paista niin kauan kunnes broilerin file on sopivan kypsä.
Ei kuitenkaan liian kuivaksi asti.
Jätä fileet folioon käärittynä lautaselle ja pilko tomaatit, mango ja salaatit.
Keitä kanamunia noin 7-8 minuuttia ja laita kylmän veden alle kulhoon.
Nosta kaikki lautaselle ja fileet päälimmäiseksi grutonkien kanssa.
Salaattikastiketta päälle ja koska tässä salaatissa on niin paljon makeutta niin suosittelen ehdottomasti balsamicokastiketta josta saa hieman etikkaisuutta mukaan.