Olin jo aikaisemmin ostanut jääkaappiin broilerin rintafileitä mutta en oikein tienyt mitä niistä tekisi.
Ajattelin mennä siitä missä aita on matalin ja ostin vielä kerman sekä pinaatti fettuccinepastaa.
Kun kotona kolusin vielä kaapit niin mukaan pääsi sitruuna, tuore jalapeno, hunajaa, korianteria, valkosipulia sekä rouhittua mustapippuria.
Veistelin alkuun rintafileistä sopivia suupaloja ja laitoin ne kuumalle pannulle voin ja oliiviöljyn kanssa. Kun filepalat alkoivat saada hieman väriä pintaa niin laskin lämmöt pienemmälle ja heitin pieneksi pilkotut valkosipulit ja jalapenon mukaan. jalapenosta otin siemenet ensin pois. Seuraavaksi 2 desiä kermaa sekaan, sitruunasta raastoin hieman kuorta mukaan ja puristin puolikkaan sitruunan mehun. Ruokalusikallinen hunajaa sekä hieman suolaa ja reilusti rouhittua mustapippuria. Annoin hautua noin 10 minuuttia ja tarkistin maun sekä kanan kypsyyden. Lopuksi keitin pastan ohjeiden mukaan ja sopivasti al dente pasta lautaselle, päälle kermaisia kanapaloja ja kastiketta. Viimeistelin vielä leikkaamalla tuoretta korianteria päälle ja se oli siinä.
400g Broilerin Rintafilettä
250g Tuorepastaa
2dl Kermaa
1 Sitruuna
1-2 Jalapeno tai Chiliä
1 rkl Juoksevaa Hunajaa
2-3 Valkosipuli kynsiä
Korianteria
Mustapippuria