Nyt mennään helpomman kautta mutta siitä huolimatta lopputulos on uskomattoman hyvää.
Koko hommaan menee aikaa vähän yli tunti mutta vähällä vaivalla.
Maustamattomia broilerin koipia jotka otat huoneen lämpöön puolituntia ennen kuin aloitat
Ota pieni kulho johon laitat noin 100g voita, suolaa, mustapippuria, timjamia ja raastettua sitruunan kuorta. Voit myös hieman puristaa sitruunasta mehua joukkoon
Anna voin hieman pehmetä huoneenlämmössä ja sekoita ainekset
Laita jääkaappiin ja anna tekeytyä noin puolituntia
Viillä koiven nahkaan pienet viillot kumpaakin päähän ja eroittle nahka lihasta laittamalla sormi tai lusikka nahan alle
Pienellä lusikalla ujutat maustevoin nahan ja lihan väliin ja puristele maustevoi nahan alle tasaisesti joka paikkaan
Rouhi vielä broilerin pintaan mustapippuria, suolaa ja sitruunankuorta
Pilko perunalohkoja sekä halkaistuja porkkanoita uunivuokaan
Ripottele noin puoli desilitraa juuresten päälle ja rouhi suolaa, mustapippuria ja timjamia sekaan
Laita 225 asteiseen uuniin mutta laske heti uunin lämpötila 175 asteeseen
Anna olla uunissa noin 50 minuuttia mutta ota vuoka välillä pois uunista ja valele koivet paistinrasvalla joka on valunut uunivuuan pohjalle
Näin saat koivet päältä rapeaksi ja sisältä mehukkaaksi