Nyt mennään helpomman kautta mutta siitä huolimatta lopputulos on uskomattoman hyvää.
Koko hommaan menee aikaa vähän yli tunti mutta vähällä vaivalla.

Maustamattomia broilerin koipia jotka otat huoneen lämpöön puolituntia ennen kuin aloitat

Ota pieni kulho johon laitat noin 100g voita, suolaa, mustapippuria, timjamia ja raastettua sitruunan kuorta. Voit myös hieman puristaa sitruunasta mehua joukkoon

Anna voin hieman pehmetä huoneenlämmössä ja sekoita ainekset

Laita jääkaappiin ja anna tekeytyä noin puolituntia

Viillä koiven nahkaan pienet viillot kumpaakin päähän ja eroittle nahka lihasta laittamalla sormi tai lusikka nahan alle

Pienellä lusikalla ujutat maustevoin nahan ja lihan väliin ja puristele maustevoi nahan alle tasaisesti joka paikkaan

Rouhi vielä broilerin pintaan mustapippuria, suolaa ja sitruunankuorta

Pilko perunalohkoja sekä halkaistuja porkkanoita uunivuokaan

Ripottele noin puoli desilitraa juuresten päälle ja rouhi suolaa, mustapippuria ja timjamia sekaan

Nosta broilerin koivet päälle

Laita 225 asteiseen uuniin mutta laske heti uunin lämpötila 175 asteeseen

Anna olla uunissa noin 50 minuuttia mutta ota vuoka välillä pois uunista ja valele koivet paistinrasvalla joka on valunut uunivuuan pohjalle

Näin saat koivet päältä rapeaksi ja sisältä mehukkaaksi

Mitä pidit?

/ 5. Äänten määrä:

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *