Eilen tuli tehtyä kampasimpukoita, kukkakaalipyrettä ja voikastiketta.
Pyrettä ja kastiketta jäi niin paljon että tänään ne pääsevät paneroidun porsaan ulkofileen kaveriksi lautaselle.
Alla linkki pyreen ja kastikkeen tekemiseen.
Kukkakaalipyre ja voikastike
Nuiji pihvit kevyesti noin puolensentin paksuisiksi.
Leikkaa pihvien ulkoreunoihin muutama viilto jotta se pysyy pannussa tasaisena.
Kuivaa fileet ja laita kummallekin puolelle suolaa myllystä.
Kastele filepihvi kananmunalla ja kääntele vehnäjauhossa joissa on mustapippuria.
Laita paistinpannu levylle ja siihen reilusti voita ja oljyä.
Kun pannu on kuuma (pannu saa olla todella kuuma) niin laita pihvit pannulle.
Maximissaan kaksi tai kolme samaan aikaan.
Paista noin 2 minuuttia per puoli riippuen pihvien paksuudesta.