Olin jo pariin kertaan eksynyt hellapoliisin blogisivuilla tätä kyseistä salaattiannosta ihailemaan ja aina jos salaatissa on lihaa sen on pakko olla hyvää.
Tänään siis työn alle tämä broilersalaatti ja hieman muokattuna mutta alkuperäistä reseptiä kunnioittaen =).

500g         Broilerinfilettä
400g              Kermaviiliä
250g         Valkosipulimajoneesia
2kpl               Omenaa Granny Smith
150g         Ananas paloja
200g              Maissia
2kpl          Suolakurkkuja
100g               Rypäleitä
300g         Penne Pastaa
                       Suolaa
                 Currya
                       Rakuunaa
                  Paprikajauhetta
                       Kevätsipulia
                  Mustapippuria

Laita pastat kiehumaan.
Sitten voita/öljyä pannulle ja kun pannu on kuuma niin kolme neljä teelusikallista currya sekaan.
Sekoita ja kun curry on saanut hieman väriä niin fileet myös pannulle.
Myllystä suolaa fileisiin.
Koska broiskut olivat niin paksuja paistoin ensin fileisiin hyvät paistopinnat jonka jälkeen otin ne pois pannulta ja leikkasin ne noin sentin paksuisiksi siivuiksi, ja sitten takaisin pannulle niin kauan kunnes fileepalat ovat kypsyneet.
Ota ne pois pannulta, leikkaa sopiviksi palasiksi ja anna jäähtyä.
Tässä vaiheessa pasta on varmasti jo kypsää joten valuta ne anna niiden myös jäähtyä.
Seuraavaksi laita kulhoon kermaviili. valkosipulimajoneesi, 3tl currya ja 3tl paprikajauhetta.
Sekoita kunnolla ja laita sekaan myös pilkotut salaattiainekset, broilerifileet, pastat, rakuunaa ja mustapippuria.
Mausteitahan voi vaihdella oman maun mukaan.

Mitä pidit?

/ 5. Äänten määrä:

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *