Olin jo pariin kertaan eksynyt hellapoliisin blogisivuilla tätä kyseistä salaattiannosta ihailemaan ja aina jos salaatissa on lihaa sen on pakko olla hyvää.
Tänään siis työn alle tämä broilersalaatti ja hieman muokattuna mutta alkuperäistä reseptiä kunnioittaen =).
500g Broilerinfilettä
400g Kermaviiliä
250g Valkosipulimajoneesia
2kpl Omenaa Granny Smith
150g Ananas paloja
200g Maissia
2kpl Suolakurkkuja
100g Rypäleitä
300g Penne Pastaa
Suolaa
Currya
Rakuunaa
Paprikajauhetta
Kevätsipulia
Mustapippuria
Laita pastat kiehumaan.
Sitten voita/öljyä pannulle ja kun pannu on kuuma niin kolme neljä teelusikallista currya sekaan.
Sekoita ja kun curry on saanut hieman väriä niin fileet myös pannulle.
Myllystä suolaa fileisiin.
Koska broiskut olivat niin paksuja paistoin ensin fileisiin hyvät paistopinnat jonka jälkeen otin ne pois pannulta ja leikkasin ne noin sentin paksuisiksi siivuiksi, ja sitten takaisin pannulle niin kauan kunnes fileepalat ovat kypsyneet.
Ota ne pois pannulta, leikkaa sopiviksi palasiksi ja anna jäähtyä.
Tässä vaiheessa pasta on varmasti jo kypsää joten valuta ne anna niiden myös jäähtyä.
Seuraavaksi laita kulhoon kermaviili. valkosipulimajoneesi, 3tl currya ja 3tl paprikajauhetta.
Sekoita kunnolla ja laita sekaan myös pilkotut salaattiainekset, broilerifileet, pastat, rakuunaa ja mustapippuria.
Mausteitahan voi vaihdella oman maun mukaan.