1rkl Soijaa
Sekoita kulhoon öljy, pilkotut valkosipulinkynnet, pilkottu timjami ja mausteet kulhossa.
Ota muovipussi ja laita koivet sinne ja kaada marinaadi päälle.
Sekoita hyvin.
Anna marinoitua vähintään puolituntia huoneenlämmössä.
Jos haluat että koivet ovat marinadissa pidempään niin laita jääkaappiin ja ota huoneenlämpöön puolituntia ennen uuniin laittoa.
Anna hautua tunti uunissa 175 asteessa.
Suppilovahvero-kermakastike ohjeen löydät täältä:
Sienikastike
Tehdään siis samalla tavalla kuin kanttarellikastike.
Jasmin riisin keitto-ohje:
Mittaa 3 dl riisiä kattilaan, saman verran vettä. Lisää hieman suolaa.
Kiehauta ja sammuta lämpö levyltä mutta jätä kattila viilenevälle levylle ja laita kansi päälle.
15 – 20 minuuttia ja riisi on valmis.
Olihan muuten hyvää kanan kanssa tämä karamellisoitu sipuli & valkosipuli chutney. Voisi kokeilla joskus tehdä itsekin.