Pääsiäisen viettoa mökillä ja tällä kertaa ei lammas näytellyt mitään osaa meidän ruokailussa.
Nyt tein burgundinpataa pitkään haudutettuna ja siinä odotellessa syötiin tätä kyseistä mango-broileria.
Kaikille tuntui maistuvan.
Kaivoin grillin esiin lumihangesta ja kaasuakin oli jäänyt jäljelle sen verran että sain sytytettyä grilliin tulet.
Seuraavaksi kaivoin jääkaapista 400g broilerin rintafilettä ja ei kun marinadin tekoon.
Marinadi broiskulle:
3rkl. Oliiviöljyä
2tl. Suolaa
2tl. Sokeria
2tl. Valkopippuria
2tl. Valkosipulijauhetta tai rouhetta
2tl. Paprikajauhetta
Sekoita kaikki ainekset kulhossa keskenään ja laita fileet marinadiin.
Anna vaikuttaa noin tunnin ennen kuin aloitat grillaamisen… tai paistamisen pannulla.
Salaatti:
1kpl. Jäävuorisalaattia
1kpl. Mangoa
1kpl. Paprikaa
Fetajuustoa
2dl. Kermaviiliä
Asettele leikatut fileepalat salaatin ja mangopalojen päälle.
Kermaviili päällimmäiseksi ja siinä se on.
Ettei tule ihan väärää käsitystä niin laitetaan vielä kuva loppuun jälkiruuasta.