Nyt siis oikeesti… jos joku on hyvää niin tämä appelsiinikastike on törkeän hyvää.
Sitä voisi suoraan lusikoida pannulta suuhun niin kuin minulle kävi =)
Samalla kanaan saa kastikkeesta niin uskomattoman hyvän maun että suolaa ja pippuria ei välttämättä tarvitse maustamiseen niin paljon kuin on yleensä tottunut laittamaan.
4kpl Broilerin rintafilettä
2dl Kanalientä
2dl Appelsiinimehua (puristettua)
3rkl Valkoviini balsamicoa
2rkl Juoksevaa hunajaa
2rkl Oliiviöljyä
2rkl Suolatonta voita
Tuoretta rosmariinia
Merisuolaa ja mustapippuria
Mausta rintafileet suolalla ja pippurilla kummaltakin puolelta.
Laita pannulle hieman öljyä ja voita kuumenemaan
Kun pannu on kuuma niin paista fileisiin kaunis paistopinta jonka jälkeen lisää sekaan viinietikka, kanaliemi, puristettu appelsiinimehu, mausteet ja rosmariinin oksia.
Lusikoi pannullta nestettä fileiden päälle paistamisen aikana.
Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia ja lisää hunaja sekä voi.
Anna hautua vielä muutama minuutti.
Siivilöi liemi ja tarkista maku.
Lisää suolaa/pippuria jos on tarpeen.
Tämän kylkeen sopii hyvin salaatti/keitetty riisi ja voinen tankoparsa.