Hapiskimchi Jjigae (Korealainen Porsaanlihakeitto)

Tätä olen tehnyt aikaisemminkin mutta viimeksi käytin hapankaalia jonka tilalla on nyt Rasilaisen Hapiskimchiä. Lisäksi kokeilin miten Paksoi eli Pinaattisalaatti sopisi tähän itämaiseen keittoon… toimii paremmin kuin hyvin. Kannattaa kokeilla.

Hapiskimchi Jjigae

Korealainen Porsaanlihakeitto
Prep-aika15 mins
Kokkaus aika30 mins
Kokonaisaika45 mins
Ruokalista: Soup
Cuisine: Korean
Keyword: Keitto
Tarjoilut: 4 henk
Kustannus: 12 €

Ainekset

  • 300 g Porsaankylkeä
  • 300 g Hapiskimchi Rasilaisen
  • 1 kpl Sipuli
  • 4-5 kpl Valkosipulin kynsiä
  • 1 tl Inkivääriä Raastettuna
  • 1 rkl Kalakastiketta
  • 1 rkl Soijakastiketta
  • 1 rkl Seesamöljyä
  • 4 rkl Sweet Chilikastiketta tai Chilitahnaa
  • 1 ltr Vettä
  • 2 kpl Kanaliemikuutioita
  • 250 g Maustamatonta Tofua
  • Kevätsipulia
  • Tuoretta Chiliä

Ohjeet

  • Viipaloi porsaankylki sopiviksi annospaloiksi.
  • Hienonna sipuli ja valkosipuli.
  • Laita vesi kiehumaan omaan kattilaan ja lisää kanaliemikuutiot.
  • Ruskista liha padassa.
  • Lisää Hapiskimchi lihan sekaan ja jatka paistamista muutaman minuutin ajan.
  • Lisää pilkotut paksoit, inkivääri, sipulit, öljy, kastikkeet ja sekoita.
  • Kaada kiehunut kanaliemi kattilasta pataan ja anna hautua hiljalleen kiehuen 15 minuuttia.
  • Viipaloi tofu ja lisää ne myös keittoon.
  • Hauduta vielä 10 minuuttia.
  • Pilko kevätsipuli sekä chili pieniksi renkaiksi ja lisää keittoon ennen tarjoilua.

Mitä pidit?

/ 5. Äänten määrä:

0 comments on “Hapiskimchi Jjigae (Korealainen Porsaanlihakeitto)Add yours →

Kirjoita kommentti