Nyt on helppoa… porsaan kyljykset huoneenlämpöön vähintään puolituntia ennen pannulle laittoa.
Merisuolaa ja mustapippuria kummallekin puolelle myllystä.
Pannu kuumenenmaan ja voita sekä oliiviöljyä pannulle.
Kun paistinpannu on tarpeeksi kuuma eli voi lakkaa kiehumasta laita kyljykset pannulle.
Halkaistu valkosipuli, rosmariinin tai timjaminoksa antaa myös hyvää makua lihaan.
Pienennä lämpöä ja kun kyljyksissä on hyvä paistopinta käännä ne.
Valele lusikalla pannulta rasvaa kyljysten päälle.
Kannattaa käyttää lihalämpömittaria ja kun kyljyksen sisälämpö näyttää 67 astetta ota ne pois pannulta ja anna lepää 10 minuuttia.
Älä mittaa lämpötilaa luun vierestä koska siitä kohtaa et saa oikeaa lämpötilaa.
Valmista tulee noin 10-15 minuutissa ja taatusti hyvää.

Mitä pidit?

/ 5. Äänten määrä:

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *