Ankanrintaa

Ankanrintaa viikunakastikkeella

Ankanrintafile on vähän kuin tekisi naudan sisäfilepihvejä (mutta ei kuitenkaan) joten se sopii erinomaisesti hieman juhlavampaan tilanteeseen... tai sitten ihan vain minkä tahansa illan loistavaksi dinneriksi. Kokeilemalla erilaisia kastikkeita saat.......
Paistettu Kuha ja Beurre monté kastike

Paistettu Kuha ja Beurre monté kastike

Kuha on vaalealihainen, vähärasvainen ja erinomainen ruokakala. Suurin ongelma kuhassa on ehkä juurikin tämä vähärasvaisuus jolloin sen kypsentäminen on hieman haastavampaa joten laitetaan tähän reseptiin hieman helpotusta tähän ongelmaan. Paistettu.......
Sous vide

Sous vide eli tyhjiökypsennystä

Muutaman kerran on tullut syötyä sous vide kypsennys menetelmällä valmistettuja pihvejä joiden kypsyys on aina ollut täydellinen. Pitihän tuo sirkulaattori sitten ostaa joten tässä hieman käyttökokemuksia tänne blogiin.   Nämä.......
Kanttarellipasta

Kanttarellipasta

Tänä vuonna olemme saaneet nauttia luonnon antimista ja runsaalla kädellä. Näyttäisi siltä että marjaa on tulossa runsaasti ja varsinkin täällä etelä Suomessa metsät suorastaan notkuvat erilaisista sienistä. Omat suosikkini ovat.......