BBQ eli kohta rillataan

BBQ eli kohta rillataan

Grillauskausi 2015 alkaa painamaan päälle ja minulla on pari ongelmaa. Mökin grilli pitäisi uusia ja kehittää tälle kesälle joku grillausteema.Kaksi vuotta sitten otin grillausteemakseni kehittää Suomen parhaat grilliribsit. Tehtävä oli.......
Hyvää ruokaa vol. 2 (Budapest)

Hyvää ruokaa vol. 2 (Budapest)

Terveisiä Budapestistä. Paikkana Buda oli uusi tuttavuus ja nähtävyyksien kiertämiseen ei riittäisi edes pari viikkoa joten neljässä päivässä ehti raapaista vain hieman pintaa. Ruoka oli erittäin hyvää riippumatta söikö vähän.......
Lampaankare Uunijuureksilla

Lampaankare Uunijuureksilla

Kävin hakemassa Veijo Wotkinsilta kolme lampaankaretta ja ensimmäisen kerran otin valmiiksi marinoituja kereita. Yleensä olen ottanut naturellina ja itse marinoinut.Ajattelin laittaa näistä kareista kaksi uuniin kypsymään ja yhden paistaa pannulla.......
Oluen alkujuuria etsimässä vol. 1

Oluen alkujuuria etsimässä vol. 1

Schöfferhofer Hefeweizen Oljenkeltainen, samea, keskitäyteläinen, keskiasteisesti humaloitu, hedelmäinen, hennon sitruksinen, banaaninen, kevyen mausteinen. Schöfferhofer-tuotemerkki sai nimensä kun mainzlainen Zum Schöfferhof -panimo yhdistyi Binding-Brauerein ja Frankfurter Bürgerbräun kanssa vuonna 1921. Schöfferhofer-vehnäolut.......