Kokkikoulu

Kokkikoulu

Usein olen miettinyt että miksi resepteissä ei ole tarkempia kypsymisaikoja esimerkiksi pihveille. Tänään olin töiden jälkeen menossa yksin mökille niin kävin hakemassa kaupasta yhden hyvälaatuisen entrecotepihvin. Tarkoitus oli siis katsoa.......
Flanksteak… Entrecote… Ulkofile…

Flanksteak… Entrecote… Ulkofile…

Tilasimme veljeni kanssa Bosgårdin kartanosta luomulihaa jota he kasvattavat Charolaiskarjasta Porvoossa. Lihat tulivat kätevästi kotiovelle pakattuna vacuumiin ja lasku perässä.bosgard.charolais6 kg jauhelihaa, 6kg ulkofilettä, 2kg entrecotea ja 2,5kg kuvetta eli.......
Grillin päivitystä

Grillin päivitystä

Vanha kaasugrilli alkoi olla eläkeiässä joten oli aika päivittää grilli nykypäivään.Kriteerit minulla grillille olivat seuraavat: Rosteri polttimet. Sivukeitin. Mielellään rosteria myös ulkokuori.Muutaman päivän aikana tuli katsastettua useampi grilli ja aika.......
Pizzaa Kanttarellin ja Pekonin kera

Pizzaa Kanttarellin ja Pekonin kera

Lomat on lusittu ja nyt taas ehtii laittaa tännekin kesän ruokasatoa.Metsät näyttäisi olevan täynnä kanttarelleja ja kun ensimmäiset kerätyt sienet meni kermakastikkeen ja perunoiden merkeissä niin seuraavaksi kokeilin miten kanttarellit.......