Back to the 80´s

Back to the 80´s

Lehtipihvi... tuo naudan ulkofileestä leikattu lätyskä joka oli vielä nuijittu sanomalehden paksuiseksi levyiksi...  sitä tuli syötyä -80 ja -90 luvulla enemmänkin ravintoloissa koska se oli halpaa, lähes aina hyvää ja.......
Marinoitua/Grillattua Kuvetta eli Flanksteakes

Marinoitua/Grillattua Kuvetta eli Flanksteakes

Pidettiin mökillä syyskauden avajaiset.Tätä olin odottanut... hyvän syyn päästä grillaamaan flansteakia. Tuo yli kahden kilon lihamonsteripaketti oli odottanut pakastimessa jo pari kuukautta vain sitä että marinoisin ja grillaisin sen juurikin sopivan.......
Hyvää Ruokaa vol.3 (Budapest)

Hyvää Ruokaa vol.3 (Budapest)

2 vuotishääpäivä ja vaimon kanssa matkalle Budapestiin... Ensimmäisen kerran kävimme Budapestissä keväällä 2015, toisen kerran heinäkuussa ja nyt syksyllä kolmas kerta. Budapest on yksinkertaisesti niin iso kaupunki ja paljon nähtävää.......
Oktoberfest ja Hapankaalinsyönnin Suomenmestaruus

Oktoberfest ja Hapankaalinsyönnin Suomenmestaruus

Münchenissä vietetään jo kovaa vauhtia Oktoberfestejä ja myös täällä kotosuomessa on näköjään päästy vauhtiin. Esimerkiksi Ravintolakolmion järjestämässä Oktoberfest tapahtumassa on epäviralliset Hapankaalinsyönnin Suomenmestaruuskilpailut heidän ravintoloissaan. Syömällä mahdollisimman nopeasti 400g Rasilaisen hapankaalia saattaa päästä.......
Kanaa ja Pensaspapuja

Kanaa ja Pensaspapuja

Nopeaa, helppoa ja hyvää.Ostin heräteostoksena kaupasta pensaspapuja ja kanafileitä. Pensaspavuista ei aikaisempaa kokemusta ollut joten mielenkiinnolla lähtee tämä nyt kokkailemaan.Kanalle mausteseos:3 rkl   Oliiviöljyä 2 tl        Ruskeaa sokeria1 tl.......
Spydäri eli Makkaraperunat… tai ainakin melkein…

Spydäri eli Makkaraperunat… tai ainakin melkein…

Nyt oli tarkoitus syödä viikonlopulta jääneitä tähteitä. Katsaus jääkaappiin: Grilli makkaraa, eiliset bataattipyreen jämät, kourallinen sieniä ja kermaa.Täydelliset raaka-aineet tähän päivään ja päivitettyyn pyttipannuun.Bataattipyreen olisin kyllä voinut pannulla lämmittää ja lisätä hieman.......